Soms kun je niet alles oplossen met de Dorntherapie en/of de Breuss massage. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden en voetreflex massage is daar één van.

Zelf vind ik het een geweldige aanvulling, die ik vaak bij mijn patiënten gebruik. Om nog meer te bereiken heb ik daarom deze cursus opgezet.

Het is geen volledige cursus voetreflex massage, maar een vervolmaking van de middelen die je hebt om je patiënten te helpen. We gaan uit van problemen die je met Dorn moeilijk kunt verhelpen. De Dorn therapie blijft dus het uitgangspunt van de cursus. Behalve mijn eigen reader gebruiken we het boek van Hanne Marquardt “Voetzonemassage als therapie” als leidraad en naslagwerk van de cursus.

Placeholder
Nascholing 5 Dorn en voetreflex vrijdag 25 september 2020
  Soms kun je niet alles oplossen met de Dorntherapie en/of de Breuss massage. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden en voetreflex massage is daar één van. Zelf vind ik het een geweldige aanvulling, die ik vaak bij mijn patiënten gebruik. Om nog meer te bereiken heb ik daarom deze cursus opgezet. Het is geen volledige cursus voetreflex massage, maar een vervolmaking van de middelen die je hebt om je patiënten te helpen. We gaan uit van problemen die je met Dorn moeilijk kunt verhelpen. De Dorn therapie blijft dus het uitgangspunt van de cursus.
 135,00 In winkelmand